Zvicër, nga 1 janari do tu jep 2200 euro në muaj puno ose jo

Zvicra ka nisur të eksperimentojë projektin për “të ardhurat bazë të pakushtëzuara”, një nismë që synon t’u sigurojë të gjithë qytetarëve, të ardhura minimale për të jetuar, pavarësisht nëse janë apo jo të punësuar.Projekti nisi testimin në qytetin e Cyrihut me vendim të këshillit komunal, pavarësisht se zviceranët e refuzuan këtë nismë në referendumin e vitit të kaluar.Per te aplikuar qe te votoni kete referendum qe ti fitoni 2200 euro ne muaj pa punuar shtypni reklamen me posht dhe ju hapet fletaplikimi: