Trondit në emision Afërdita Dreshaj: Ajo thot se I dashuri i ri me cmonton, ndersa Shpat Kasapi nuk më bënte asgjë, ai as që di të….

Afërdita Dreshaj thot se tani i dashuri i ri më bën mua shumë të lumtur, së bashku kalojm momente shumë të bukura. Ndërsa ajo në emision, thot që i dashuri i ri gjithmon më ‘cmonton’. Ndërsa ofendon rëndë Shpat Kasapin, dhe me fjalët që i tha për të befasoi prap gjithë publikun, “A e dini se cfarë bënte Shpati me mu, ai as që di të…..për më shumë shtypni posht reklamenn dhe ju hapet video kur shpërthen Aferdita: