SHOKUESE: Cfarë Ndodhi, Plas Sherri në emision live, Çmendet Eni Çobani I drejtohet Ardit Gjergreas, “Ti je Ai që më….

Cfarë Ndodhi, Plas Sherri në emision live, Çmendet Eni Çobani I drejtohet Ardit Gjergreas, “Ti je Ai që më…. Në emisionin “E diela shqiptare”, Eni Çobani ka një rol me peshë pasi drejton rubrikën “Shihemi në gjyq”, një rubrikë e cila sjell histori sociale dhe konflikte që shpesh krijojnë bujë në të gjithë vendin. Por cfarë ndodhi që Eni Çobani reagoi çmendurisht ndaj Ardit Gjebreas, ku ndodhi një konflikt i ashpër mes tyre, për më shumë kkliikoni posht reklamen dhe ju hapet kjo video shokuese: