Sigurisht qe ju kujtohet Blero dhe Teuta Krasniqi, te cilet për një kohë te gjate ishin qifti me i bukur ne estradën e Kosovës, ata madje kanë edhe një vajze e cila quhet Tara. Pas shumë kohesh, Blero rrëfen historinë plote se si ka ndodhur rasti qe ata i dhëne fund martesës. Ai rrëfen se përderisa ishin në pushime në Ulqin në një klub nate, Teuta u largua nga unë duke thënë se do të shkoj në WC, mirëpo unë e përcjella sepsa i dyshimt dhe…..për më shumë shtypni posht reklamen dhe menjëher ju hapet video e Bleros: