Beni Affet, është seriali i cili ende po transmetohet në mediat shqiptare. Shahini është njëri nga rolet më interesante të këtij seriali. Ai njëherë zhduket dhe më pas kthehet përsëri në gjirin e familjes. Ndryshe, nga jeta në serial, ai në realitet ka një jetë shumë të lumtur. Së fundmi ai na ka prezantuar me gruan e tij, aq e re duket ajo, per me shume kkliikoni posht rekklamen dhe ju hapen fotot e saj: