Policia ndalon një Lamborghini, por shikoni kush është shoferi do të ju le pa mend (VIDEO)

Policia ndalon një Lamborghini, por shikoni kush është shoferi do të ju le pa mend….Policët janë vënë në ndjekje të një makinë Lamborghini, pasi ajo ka shkelur rregullat e qarkullimit rrugor. Ndjekja përfundon shpejtë pasi pronari i makinës vendosë të hapë krahun dhe t’u bindet urdhrave të policisë. Por momentin interesant fillon pikërisht këtu. Asnjë nga policët nuk e priste. Njeriu që drejtonte këtë makinë Lamborghini, ishte…..per me shume kkliikoni posht rekklamen dhe ju hapet video befasuese: