Pas sa kohësh zbulohet e vërteta e ndarjes së Teutës dhe Bleros, arsyeja është shokuese…(VIDEO)

Çifti Teuta Krasniqi dhe Blero Muharremi, tashmë janë larg tyre. Burime Sipas procedurave, Madje edhe sot cdo lajm mbi jetën e tyre përbën lajmin kryesor në media. Edhe pse Blero vazhdoi jetën e tij dhe sot gjendet në prehër të një të dashure të re, publiku është kurreshtar të di arsyet. Por kohes se fundit doli dicka qe te gjithe do te dijne te verteten ne lidhje per ndarjen e tyre, ja arsyeja shokuese, kkliikoni posht rekklamen dhe ju hapet video: