Mos e Humbisni: Sulltanesha Hyrem e hedhë vallen bashkë me vajzën e saj…(VIDEO)

Është dnër aktoret që famën më të madhe e fitoi pikërisht në rolin e sulltaneshës. Mirëpo, tani ajo bën një jetë shumë të lumtur dhe është shumë e angazhuar me punën e saj, në shumë projekte. Hyrem jeton së bashku me vajzën e saj Larën, Kësaj here, dyshja në fjalë habisin se si kërcejnë, ku po të fokusohemi, duket sikur po hedhin valle, per me shume kkliikoni posht rekklamen dhe ju hapet video e tyre: