Mbani Frymen: Kapet mat Diellza Kolgeci me të dashurin e saj, nuk do ta besoni se kush është, e njihni të gjithë (FOTO EKSKLUZIVE)

Diellza njihet si femër e suksesshme e cila tërë këto vite, përveç modelimit është marrë edhe me shumë aktivitete të tjera. Madje, atë kemi pasur mundësi ta shohim në rolin e aktores. Ajo këto ditë në një lokal është parë me një mashkull në momente romantike, por edhe më e çuditshme ai është shume i njohur ne mediat shqiptare, ja dhe fotot e tyre joshëse, kkliikoni posht reklamenn dhe menjëher ju hapen fotot: