Lëngu i hudhrës, ilaç për rënien e flokëve, ja receta (FOTO/VIDEO)

Nganjëherë gjëja më e mirë që mund të bëheni është të largoheni nga shamponët, dhe të shikoni diçka të shëndetshme që e keni në shtëpi hudhrën. Hudhra mund të përdoret si ilaç për shumë sëmundje, mirëpo në rastin tonë shton qarkullimin e gjakut si dhe ndikon në rritjen e flokëve, ja dhe si behet pergatitja dhe perdorimi i kesaj recete ndiqni videon, kkliikoni posht rekklamen dhe menjeher ju hapet video: