Ishte serilai më i dashur në mbarë botë, bëhet fjalë për telenovelën Kloni që theu shumë rekorde. Kjo telenovelë u xhirua në Brazil dhe në Maroku, por që ndeshi mes veti dy kultura në ndryshme. E njëra nga personazhet më të ëmbla që gjatë do të mbahet mend, është vajza e Zhades, Hadizha. Sot, ajo është rritur dhe është bërë një super femër, Shikoni sa ka ndryshuar aktorja, duke kkliikuar posht rekklamen mund ti shikoni fotot: