Ju kujtohet ‘Paloma dhe Diego?’, ja si duken personazhet 17 vite më pas

Me siguri të gjithë e mbani mend telenovelën e famshme latine ‘Kur ti të jesh e imja’, që na nguliti përpara ekranit me muaj të tërë. Ajo ishte ndër telenovelat e para që u transmetua në Shqipëri dhe personazhet e saj kryesorë, Diego dhe Paloma, me historinë e tyre të dashurisë rrëmbyen zemrat e publikut. Dhe ja si duken ato sot, shtypni posht rekklamen dhe ju hapen fotot e tyre: