Gjyste Vulaj: Ja si arrita të humb 6 kg për 10 ditë . . .

Gjystja këto ditë ka ndarë me lexuesit mënyrën se si i ka humbur kilogramët: ”Me 10 ditë program pastrimi të organizmit dhe trupit kam rënë edhe në peshë 6 kg për këto 10 ditë. Në programin tim kam pasur për mëngjes, drekë me bimë 100% bio, që ishin dhe jo aq të shijshme, por ama për një trup të shëndoshë ia vlen. Çdo mëngjes esëll duhej të pija nga një lëng në një gotë , gjë që do e praktikoj deri sa të jem gjallë. Duhet disiplinë , tani kam shkruajtur programin me receta me poshte.Shtype reklamen dhe do ju hapet planprogrami qe tregoi Gjyste Vulaj.