Genta i la pa fjalë të gjithë publikun në emisionin Shiko Kush Luan: Politikani shqiptarë më ka ofruar rreth 1 milione euro për të bërë…

Së fundmi Genta Ismajli ka qenë pjese e misionit Shiko Kush Luan. Ajo ka rrëfyer për suksesin e saj të deritanishem, ka folur edhe për eksperiencat qe ka pasur deri më tani. Por ajo me disa nga deklaratat e saj qe ka dhënë ka shokuar. Ajo ka folur edhe per mardheniet me meshkujt dhe ofertat qe i ka pasur me heret.. Por ajo si gjithmone qe benë skandale edhe ksaj here nuk e ka ndalur veten, shtypni posht reklamen dhe ju hapet video kur shperthen genta ne emision: