Këngëtari i njohur Enis Bytyqi për një kohë të gjatë e ka mbajtur të fshehur lidhjen e tij për të cilen flitet se edhe e kanë edhe me fejesë. Një gjë të tillë mediat nuk e lan pa e zbuluar, dhe së bukuroshja në fjalë ishte edhe pjesë e një projekti muzikor të tij, shkruan. Enisi së fundmi ka publikuar një fotografi me ‘nusen’ e tij bukuroshe dhe pa dyshim duken një çift i mrekullueshëm bashkë, duke kkliikuar posht rekklamen mund ta shikoni foton: