E Tmershme: Vetura fluturon në autostradën në Zurich dhe bie në autobusin e udhëtarëve, ka shumë shqiptarë të…(Kujdes Pamjet)

Vetura fluturon në autostradën në Zurich dhe bie në autobusin e udhëtarëve, ka shumë shqiptarë të….Kjo ngjarje ka tronditur Zvicren. Një kamerë ka kapur momentin e tmerrshëm kur një shofer plagoset rende në një përplasje me një veturë e cila fluturoi në autostradë ne Zurich dhe ra në autobusin e udhëtarëve. Videoja tronditëse shfaq veturën e dalë jashtë kontrollit përderisa fluturon në ajër në një autostradë në Kosovë, ja dhe video, kkliikoni posht rekklamen dhe ju hapet kjo video e tmershme: