E mbështjellë furgonin e tij që të duket si i vjetër, arsyeja do t’iu habisë, Kush do ta kishte menduar (VIDEO)

E mbështjellë furgonin e tij që të duket si i vjetër, arsyeja do t’iu habisë, Kush do ta kishte menduar…Një pronar i një furgoni Volkswagenn Transporter ka vendosur diçka më ndryshe. Ai zgjidhjen e problemit e ka parë në mbështjelljen e makinës së re me një folie të ndryshkur që ajo të duket si e vjetër. Kjo lirisht mund të quhet edhe si një vepër arti ndryshe, por ja arsyeja pse ai e beri kete, per me shume shtypni posht rekklamen dhe ju hapet video, ja vlen ta shikoni: