E mbani mend vajzën joshese tek klipi i Getoarit? Nuk do ta besoni si duket sot

E mbani mend vajzën joshese tek klipi i Getoarit? Nuk do ta besoni si duket sot. Me siguri të gjithë e mbani mend këngën hit të vitit 2005 “Ai është i trent” i cili erdhi në bashkëpunim mes Tingullit Trent dhe këngëtares Fatime Kosumi. Por pas këtij bashkëpunimi këngëtaren nuk e pamë më në publik. Ajo jeton në Gjermani prej disa vitesh. Në fotot e fundit të saj shihet se ka ndryshuar shume, duke kkliikuar posht rekklamen mund ti shikoni fotot e saj: