Do t’ju lë pa fjalë me bukurin e saj: Andrra Destani është një ‘kukull’, por shikoeni si duket motra e saj…(FOTO)

Andrra Destani është një nga femrat ë të bukura shqiptare dhe bashkëshortja e një prej këngëtarëve më të dashur të publikut shqiptar, Sinan Hoxha. Andrra tashmë i është kthyer jetës së saj aktive, pas një periudhe dedikimi për përkujdesjen e djalit të saj Ansit. Por a e kini parë motrën e saj. Arlinda është motra e vogël e Andrrës dhe me bukurin e saj do ju mahnit shikoeni, shtypni posht reklamenn dhe ju hapen fotot e saj: