“Dila” publikon një foto me familjen e saj, a e keni parë çfarë djali dhe burri simpatik ka

Aktorja turke u bë e njohur tek ne me rolin e saj kryesor në serialin, Dila. Që nga koha e transmetimit të kësaj telenovele, ka kaluar një periudhë e gjatë dhe natyrisht që edhe aktorët kanë ndryshuar shumë. Dila, është martuar dhe ka marrë epitetin e të qenurit nënë. Ajo na ka prezantuar me familjen e saj të lumtur. Sa i bukur duket ky portret familjar, per me shume kkliikoni posht rekklamen dhe ju hapet foto: