Aida Shtino rrëfen momentin e frikshëm, “Më kanë kërcënuar me jetë”

Me siguri e mbani mend Aida Shtinon, gruan që gjeti shumë njerëz të humbur e për vite me radhë e shtangu audiencën përballë ekranit.E ftuar në “Pasdite në Top Channel”, ish-autorja e “Njerëz të Humbur” ka rrëfyer kërcënimin më të madh që ka marrë në jetë.“Kam marrë shumë herë kërcënime, edhe ka qenë shumë e vështirë. Kam marrë kërcënime për veten time për familjen, ka qenë kompleks e gjitha. Duke kërkuar një vajzë, familjarët e të cilës nuk kishin asnjë gjurmë, ne binim në rrjete trafikantësh, ata më thanë lësho emisionin se përndryshe…Shtype reklamen me poshte dhe shiko videon e plote